dilluns, 26 de maig del 2014

Sala Oval. Barcelona. 24/05/2014

Dissabte vaig anar a currar amb els companys d’Albasound a la mítica Sala Oval de Barcelona (MNAC), per un sopar i entrega de premis d’una companyia italiana.
Vam treballar amb un sistema d’audio amb el Kara de l’L-Acoustics com a P.A principal, i unes 108P de Frontfill i de reforç per la part final de la sala i microfonia UHF.
Per la il.luminació de la sala i taules, es va utilitzat focos aura, delta i par leds.
La jornada va començar ben d’hora per tal de tenir l major part del montatge enllestit abans que vingués l’empresa del catering per montar les taules i cadires i demés.
Els de so ens limiten a montar l’equip, i verificar que soni i ja està. No podem fer ajustos fins les 20:00 del vespre, que és quan tanca el museu. Quan acabem doncs res, toca ajudar als de llums, però com que també ho tenen tot força enllestit em dedico a empenyer caixes buides per guardar-les.












 A les 20:00 puntual el museu tanca i pujo el fader. Qui ha treballat aquí ja sap que és una sala molt reverberant. No ens em d’espantar ja a aquestes alçades de curs. Amb la P.A principal cubreixo perfectament tota la sala, però tiro molt del reforç posterior, per tal de no apretar el Kara i evitar “fregir” les primeres taules. El frontfill ajuda. Delay aquí, delay allà i conseguim un so força compacte i sobre tot, que s’entengui, doncs basicament, el que darem serán discursos a la part final del sopar i música ambient durant el coctel de benvinguda i i l’àpat principal.
Tot va força bé, malgrat que algú dels que parla, es posa al micro a dos pams de la seva boca. Literal. Julio Iglesias Style).
Durant el sopar, anàvem seguint el partit de la Champions per radio i cascos.  Que vaja, a mi ni m’anava ni em venia, però una final de Champions, és una final de Champions. Els de llums que deurien diposar de més Megas al mobil que el de so l’anaven mirant amb algún streaming pel tlf.
Un cop acabat el bolo, que per cert, va anar molt bé, doncs va tocar recollir-ho tot. I cap a casa.










Agraïr les tres darreres fotos a l'Alex Pérez.


Bonus track Visita a l’aeroport.
Al migdia, ja que els de so ho teniem tot montat, va manar amb el Victor, armats amb un transistor per escoltar les converses entre torre de control i avions en aproximació al Prat, i l’app del telèfon Flight radar  24, a la zona de l’aeroport a veure els avions com aterraven i a fer 4 fotos.
Vam veure forces avions (A230, B737, A319…) i mentres ens apropàvem a l’aeroport vèiem a la llunyania  com aterrava el majestuós I flamant A380 d’Emirates.
En fi, una bona estona abans d’anar a dinar