dilluns, 20 de maig del 2013

Festa Final Ciutat Gegantera. Calella. 12/05/2013

Diumenge amb una mica de cansament i son del  bolo d’Argetina, torno amb Rock&Classics a Calella a montar el sistema de so per la festa final de la ciutat gegantera.
Quedada a les vuit del matí per montar 4 arrays, monitoratge, microfonia per un grup de música tradicional i parlaments,  i el control. Tot ha d’estar a les 11:00. No és que anéssim, com es diu vulgarment, amb el cul apretat, però vam anar per feina.
Vam acabar-ho tot a temps i vam poder anar a menjar una miqueta abans de començar amb les proves del grup.. Aquestes van ser rapidetes. 3 músics, 3 envios de monitors, 5 canals i a córrer








Durant les proves vam veure que amb els 4 arrays montats cobriem molt bé el que sen’s demanava. L’únic hándicap era que el control es tenia que montar al costat de l’escenai, és a dir, darrera les P.A’s i poca  (o nula)referencia real del so teníem.
El matí anava passant i aviat vam veure que aquell dia patiriem la primera soleiada de la temporada, calor, calor i més calor.




El passeig on es feia l’acte, d’estar gairebé desert, es va omplir fins a la bandera en qüestió de minuts. Entre gegants, geganters i públic en general.
Mentres, a l’escenari entre el grup musical, l’speaker, els balls de gegants amb les gralles, parlaments i entrega de premis, no es parava. L’Oriol Roca  a la part de darrera de l’escenari dient-me quin set de gralles és el que tenia que obrir. (teniem dos sets montats), i l’Oriol Pagès a la part de davant pendent dels parlaments, i del so/volum que trèiem per PA. I jo al mig dels dos sense veure ni escoltar res. Va estar força divertit…
EL bolo va anar bé, i tot tes va sentir correctament. Missió comlerta.
Un cop acabat el bolo, doncs ja sabeu, no? Recollir, carregar i cap a casa.
Bolo fet, i primera soleiada de la temporada.



Aquí un video que trobat remenant per internet: