dimarts, 28 de maig del 2013

Cloenda Joan Petit. Sant Just d'Esvern. 25/05/2013


Dissabte , amb els de Tour, tornem a Sant just D’esvern a treballar per la cloenda de’n Joan Petit, on ja vaig estar treballant en la ignauguració.
Vam repartir caixes Q7 per la pista, amb uns altaveus Max d’out fill, I un parell de micros UHF.
El montatge el vam tenir enllestit en poc més d’una hora, I 15 minutets per ajustar bé el sistema, microfonia i treure algún que altre “acople” ja que volia tenir els micros a tota gardela ja que tenia ordres de posar els altaveus a l’altra cantó de la pista d’on estaba el públic.

Sistema perimetral de Q7





Un cop fet això doncs res, au, a esperar a que sigui l’hora del bolo, on matem l’estona berenant un amica, i anant a la pista interior a veure els partidets d’hockey que es van organitzar per l’ocasió.
El bolo en si, va ser força rapidet, parlaments, exibició de gegants, de patinatge artístic, i amb la participación estelar del jugador (o ex jugador) del Barça Eric Abidal, (amb qui l'Albert, el meu company i jo, no vam desaprofitar l'ocasió per fer-nos una foto) que era el padrí del Joan Petit, que ja que hi som, us explico que va dedicat al nens amb cáncer. Més info: aquí

A la que es va acabar el bolo, doncs res, a recollir-ho tot rapidet, i cap a d escarregar.

El sostre no és que em perjudiqués gaire...

Fent una mica el dropo...

Mostra de gegants

L'Albert amb l'Abidal.

L'Albert amb l'Abidal.

Bolo.