dijous, 2 de maig del 2013

Diada Cultural. El Papiol. 18 i 19 d'Abril.


El món de l'espectacle ja ho té això. Un dia estàs fent P.A en unes barraques de poble, un altre dia fent monitors en un festival de renom, digem-li X, un atre t'estàs menjant un marron de microfonista en un escenari amb 3 grups amb una mitjana de 36 canals, i un atre te'n vas al Papiol a fer la Diada Cultural de l'escola.
Pavelló molt reverberant (com la majoria), però amb en Ricard, que ja hi vam anar l'any passat, ja ens ho sabiem.
Poc material, però compte, que ha d'estar ben montat i ajustadet.
8 caixes repartides, 2 monitors d'escenari, un parell més de Front-fill, 12 llums i un control petitet, és el que vam montar per l'esdeveniment.

El 18 vam anar a fer el muntatge i assajos, i el segon dia, eren més assajos pel matí i ben dinat el bolo. Típic bolo d'escola, amb tots els familiars esperant veure als petits de la familia ballant amb els seus companys de classe.

Un cop acabat el bolo, doncs cap a recollir força rapidets, i cap a descarregar.
Un bolo tranquil, amb poca cosa a comentar.




  BONUS TRACK

Quan es va de bolo, i es te temps, es procura buscar un lloc on menjar mínimament bé i que sigui econòmic. Normalment, es va al típic bar "monolo" on amb uns macarrons i un tall de carn o peix + postres i cafè ja quedem servits, però al Papiol, si mai hi aneu, al costat del pavelló, hi ha un restaurant on fan un bon menjar, i a preu econòmic. Aquí en teniu la mostra!!!! Bon profit!!! :)