dilluns, 8 d’abril del 2013

Concurs de dansa urbana. Viladecans. 6/04/2013





 Dissabte, vaig anar a Viladecans,  fer un concurs de dansa urbana, i una sèrie de batalles de ball, amb uns noms que mai en ma vida havia sentit, i que ara mateix no recordo, I es que a mi tota aquesta branca de la cultura se'm queda molt lluny.
Una PA, amb uns Front Fills i un delay (ben ajustats, tot sigui dit) i uns monitors ja de la sala. Amb una Yamaha 02, i uns sennheiser UHF,  que per molt que apretés, en moments del bolo, la cridoria del públic armats amb les trompetes típiques dels camps de fútbol, van tapar la PA en molts moments. Tingem en compte que estava a dalt de tot i no tenia cap altaveu que em vingués directe, i la cabina m'absorvia les frequències agudes.

Un bolo relativament fàcil, sense cap altra complicació que la d'anar disparant cd's, un parell de micros UHF, i controlar volums del so del PC que m'enviaven des d'escenari.
Algunes anades de guió, van fer que la jornada resultés una mica més emocionant, però en general tot molt tranquil.
L'entrega de premis, però va ser una mica caòtica, i que es va allargar més del que molts haguéssim volgut. Inclús pels participants, on al ser un concurs, hi havia en joc, a part de la dignitat i l'esforç, una gran compensació econòmica.





I desprès de 5 hores i mitja de bolo, doncs res, cap a Can Barça a veure 5 golets i el retorn de l'Abidal.
Un dissabte molt completet, que vam acabar amb unes copetes a Malgrat.