divendres, 22 de febrer del 2013

Homenatge a Joana Raspall. 20 i 21/02/2013. Sant Feliu de Llobregat.



Dimecres i dijous vam anar cap a Sant Feliu de Llobregat a treballar a l'homenatge del Centenari de Joana Raspall. Un personatge ilustre de la vila, i que aquell dia feia cent anys. Deu n'hi do!!!
Ens vam plamtar a  la sala Iberia amb una SD9, unes E3 de frontfll, uns max 12 de monitors i microfonia variada per un atril, una coral de 40-50 persones, una cobla, un piano i un parell de veus. La P.A i el sistema d'amplificació, era la de la sala. Unes caixes volades JBL, amb un sistema perimetral JBL també bastant ben ajustat.
Els de llums armats fins les dents de p.c's i retalls, amb un pont frontal, un de contra i un canó de seguiment.





 El dimecres es va fer el montatge del bolo, tirades de cables, intercoms i unes proves de so amb els artistes que poden venir. Atril, una coral, en Joan Dausà, i  els sardanistes. Tot i això vam fer el check de totes les línies tirades, envios i senyals. Ja se sap, com més es faci al primer dia, més tranquils anirem a l'endemà. Aquí unes fotos amb l'Oscar (llums), check de projector, i revisant l'escaleta final.



El dia del bolo, va venir la unitat mobil on es feien dues realitzacions: la que es projectava a la sala, i l'altra que serviria per gravar l'acte, amb totes les pistes d'audio per separat, que mitjançant un splitter des de l'escenari arribaven a la 01V que disposava la UM, amb una ampliació d'un rack de previs. Allà en Raül feia una mescla directa. Suposo que en faran un DVD.
Ben dinat vaig poder fer les proves que no es van fer e dia abans. La cobla Sant Jordi, un tenor i una coral.
Vam fer varis passis tècnics amb realització i càmeres, cheking final d'audios que m'enviaven des de la UM, un repàs general de tot, i a esperar que sigués la hora del bolo.



 En Raül a la UM.



L'Alex moments abans de començar el bolo, i un parell de fotos de l'acte vist des del control.















Un cop acabat el bolo, doncs va toca recollir-ho tot, el més ràpid possible i cap a casa.
Apa, un bolo més al sac!!!!

Info sobre Joana Raspall aquí