dimarts, 5 de febrer del 2013

Amics de les Arts + Ol'Green + Julen G. Sant Joan Despí. 02/02/2013

 Desprès d'una mica de pressió per part de'n Lluís, i que també em venia de gust, torno a la càrrega amb el bloc.
Des de l'estiu que no postejo res, hi he fet un munt de bolos que no he penjat, però sincerament, la nova interficie de blogger, deixa molt que desitjar i em fa mandra.
Però bé, dit això....





Dissabte vam anar a Sant Joan Despí a treballar en un bolo dels Amics de les Arts, i dos grups teloners que versionaven les seves cançons. Digico SD9 a PA, M7CL a monitors. La Jornada va començar a les10:00 amb tot el montatge que demanen Els Amics de les Arts, (EADLA) que no és poc.
Una paradeta per dinar, i cap a les 16:00 van arribar els tècnics dels  EADLA.
Va estar bé retrobar-me  amb en Kurti, el tècnic de PA, amb qui feia temps que no parlàvem cara a cara. Per  tuits, instagrams, facebooks i blocs ens en fem un tip, però feia molt de temps que no coincidiem, i ja era hora!!!
Aquí sota el veiem durant les proves dels EADLA.



A mi em va tocar mesclar els dos grups teloners. Els Ol'Green,  un grup on tot són veus; sense instruments. Molt curiós i original, i desprès el Julen G, que v fer un medley de cançons dels EADLA.
Vaig cedir gustosament al Kurti la taula de PA perquè fes la seva feina.
Un cop acabat el bolo, va ser el torn de recollir-ho tot, i com sempre amb bon humor.
I cap a casa!







1 comentari:

albertkurti ha dit...

Seeeeeeeee!!! Visca els controls en cabines!!!! Sort que l'assistent de PA et donava palique i vam passar prou bé les hores... ha ha ha!!!