dissabte, 8 de desembre del 2007

Porta + Funkystep. L'Almetlla del Vallès.01/12/07

El dia 1 de desembre era el dia mundial del SIDA, i a L'Atmetlla del Vallès van organitzar un concert, amb el jove i "prometedor" cantant de hip-hop Puerta i un grup que es diu: Funkystep, realment molt interessant que si podeu veure no ho dubteu.
Era un altre dels bolso que em toca anar-hi sol. Però vaig tenir la companyia i ajuda de'n Marc.
Un bolo sense massa compliació, exeptuant un petit problema amb la corrent, que ens va fer patir a tots una mica i vam haber de sortir corrents a comprar fusibles.
A les 02:00 el bolo ja estaba i va començar la Disco-mobil.
En Marc i jo ho vam tenir en un moment tot desmuntat i carregat a la furgoneta de'n manolo. Un grna personatge que ens va fer de runner tot el dia.
A les 04:30 ja estàvem a Malgrat.



Vistes de l'escenari



En Porta firmant unes calces i les proves de so


En Marc a la taula i una imatge d'una imatge


Efecte Laser.



en Porta durant el bolo i una mica d'histerisme quan es va acabar.


Un mment de l'actuació de Funky step i en Marc, en Manolo i jo desprès de descargar.

3 comentaris:

Montse ha dit...

Estàs divertit Albert, ah! ja et conec em sembla, ens hem vist varies vegades per Malgrat, ja t'ho diré.
El dia mundial de la SIDA, em sembla que cada vegada ens despreocupem més, espero que no ens oblidem que la pandemia encara existeix.

Anònim ha dit...

manolooooooooooooo!! hombre Sr Buchu's! no tinc internet com saps...no e pogut comenta fins ara!increible bolo akest e! ke fariem sense la gent k enxufa el neutra a la fase!xD m'han dit ke a malgrat x barrakes volen porta la supernova1!oju el dato nanos!
saben akel k dice...

Anònim ha dit...

[url=http://louboutinmart.co.uk]christian louboutin[/url] You will not miss them out. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose jakker[/url] Ogzchrgwu [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin[/url]
tdnwip 811915 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose replica[/url] 366448 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose authentic[/url]