dimarts, 14 de maig del 2013

Reunió de Seat. Hotel Hilton. 8 i 9/05/2013

Ojo....
El 8 i 9 vaig anar cap a Barcelona amb els de Tour per fer un bolo amb una empresa de Madrid per la reunió i posterior presentació d'un cotxe de la casa Seat.
El dia 8 era montatge. Va ser una mica kaòtic entrar a BCN. Hora punta, un cotxe parat al mig de la diagonal...en fi, que vaig arribar 15 minuts tard.
Duia poc material. 8 108 p de l-acoustics (que bé que sonen), un parell de subs C7, tripodes i cablejat per avorrir.

El montatge va ser ràpidet, tot i que en aquest tipus de bolos has d'anar una mica a remolc dels de decoració i llums. Però bé, amb paciència i una canya, tot s'arregla.

El montatge es va veure per un moment alterat quan vam descobrir l'aranya que corria per la zona del control. Ojo, que poca broma amb l'aranyeta.
Al control es va montar una 01, i tot el rack d'inalàmbrics. (8 dpa's i 2 de ma).


Muntatge
 Una parada per dinar, i traduint la carta als tècnics  de Madrid, que val a dir, eren bona gent.
Ben dinat vam anar a fer un checking de linies, i poca cosa més, ja que els fusters amb la serra mecànica, el servei de l'hotel amb les aspiradores i els de llum picant ferro, pocs micros podiem ajustar.

A falta d'atril, bons són els racks de peus de micro.

L'endemà la jornada va començar d'hora (aquest cop sense cap retràs imprevist). Amb silenci sepulcral vam anar ajustant totes les dpa's, els micros d'atril i els de ma, durant una bona estona. La veritat que entre que la sala era baixeta i la moqueta del terra, el so era força bo i es podia treballar a gust.
Una altra parada per dinar, una altra traducció de carta del menú, i a esperar el bolo.
Jo durant el bolo poca cosa vaig fer, ja que el tirava el Juanjo. Jo em limitava a sotir per la sala aviam com sonava allò, i a posar bé les dpa's als que parlaven.

Proves de llum

Assajos de video+audio.

Des del control.

Durant el bolo
 Un cop acabat el bolo va tocar recollir. eL desmontatge estava previst més ràpid, però com que teniem cables tapats per fustes, i les etapes darrera l'escenari, vam haver d'esperar a que tot això quedés lliure per poder-ho recollir, i llavors si, xino-xano cap al monta cargues de l'hotel, per anar treient el material i carregant-lo a la furgoneta.
El cristo que tenia el del material de la traducció simultania, era considerable.

Així s'enduien el cotxe nou cap al saló de l'automòvil

L'escenari per darrere.