dilluns, 13 de febrer de 2012

Takikardia. Palafolls. 11/02/2012

Dissabte passat vam tonrar a la carga amb Takikardia. A la Sala Forroll de Palafolls, la gent de la Tropa estaven celebrant el 4rt aniversari, hi ho van fer amb un concert, d.j’s i percussió.

La Sala Forroll no es caracteritza precisament per la seva bona sonoritat, però si a l’hora del bolo està mínimanent plena, encara s’acaba arreglant força.

Les proves, com sempre, no van ser del tot fàcils. En una sala on tot el sostre és xapa, i la paret que dona just davant de la P.A també ho és, tens allà un festival de rebots i reverberacions força considerable, però com que no és el primer cop, -ni l’ùltim-que hi mesclo, ja sé de que va la cosa.

Agafem tots plegats aire i tirem endavant amb les proves, conscients del que hi ha.

A la nit millorarà.

Desprès, toca anar a veure el Barça (com perdona la lliga) amb els colegues, anar a fer una birreta a algun local tot esperant per anar cap a Palafolls.

Un cop allà, doncs res, sembla que té bona pinta. Hi ha gent i això fa que tots els rebots de la tarda disminueixin molt, tot i que, encara hi són i hi seràn…

És el torn de Takikardia, que presenta el seu nou disc “Autosuficiencia”, amb cançons de la maqueta i versions. Un bon bolo d’una horeta i mitja.

Al acabar, una mica de xerrera amb la gent, i marxo cap al cotxe tot observant com comença a nevar….brrrr, quin fred!!!!!