divendres, 17 de juny del 2011

Takikardia. 11/6/2011. Calella


Dissabte dia 11, va ser la final del Giramaresme. Born 54, Lad Cuig, Momen i la banda tarumba i Takikardia eren els grups que tocaven.
Takikardia tocàvem últims, això vol dir provar primers.
En principi el bolo es feia a l'aire lliure, però vist el mal temps que deien que faria el dissabte, els organitzadors van decidir passar-ho a la Fàbrica Llobet. En una sala, que va deslluïr molt totes les actuacions degut al so tan horrible que crea la sala.
Amb una reberveració de casi 7 segons amb només picar de mans, un ja es pot imaginar que allò es convertirà en un veritable caos.
El control està muntat massa lluny per la poca PA que van posar, i tocarà fer viatgets cap endavant per saber la veritable mescla, perquè al control només arriben rebots i soroll, molt soroll.
Agafo aire, paciencia, parlo amb el grup per avisar-los de la que sen's ve a sobre i començo a provar.
Unes proves que duraven uns 30-40 minuts, però que les allargo vist que allà no apareix ningú, i vaig fent per mirar de treure el millor so que es pugui.
Desprès de les proves tots a Malgrat.

El bolo altre cop va ser de 30' amb els mateixos temes que els d'Arenys, i van tornar a agradar bastant al respectable.
Per la meva banda, van ser un d'aquells bolos que sues molt, sobretot desprès de veure que carregues l'escena de la taula i donarse'n compte de que l'han tocat tota, i res del que tinc té a veure amb com ho havia deixat a la tarda. En fi, a currar com un desesperat, per fer-ho sonar dignament, al veure el desastre que havia a la taula.

Takikardia, desprès del bon bolo que van fer, no van guanyar el Giramaresme.
Almenys s'ha intentat, i ens ha servit a tots per calentar motors de cara als bolos d'aquest estiu..on ja seran més llargs de la mitja horeta de rigor.



Muntant el back-line i les agòniques proves de so.

Uns colomets disfrutant de l'amor.

En peixus repassant repertori, i l'Edu, l'Arnau i en Titus esperant per pujar.

Fotos del bolo de Takikardia i de jo ben liat a la taula.