El dia abans de la obertura de la 40ª edició de la Fira d'Abril, es va fer el muntatge de l'escenari principal, a la "caseta" de la FECAC, punt neuràlgic de la Fira. A poc a poc vam anar montant, i a la tarda ens va caure una tormenta amb molta pluja, molt de vent i molts trons que feia moure tota la carpa d'una manera bastant exagerada.
Un cop acabada la tempesta, es va fer la reunió amb pica pica inclós per part dels organitzadors i membres de les entitats.
Ja comença la FIRA 2011.
DIES DE FIRA
Passa un any i sembla que res hagi canviat. Grups de sevillanes, grups musicals, coros rocieros...
Ja sabem com va la Feria, ja són molts anys, i podriem dir que som gats vells. Continuem treballant amb una sola taula de so situada a un costat de l'escenari, i s'han d'anar fent viatgets al mig de la carpa per comprovar que no estem fent cap disbarat a la mescla.
La novetat? Que aquest any no es pot fumar enlloc. Es nota a l'ambient. Això si, no evites marxar a casa amb olor a la tan estimada "fritanga". Hi han coses que mai canviaran.
BONUS TRACK -gastronomia de fira-
Aquest any he pensat dedicar un apartat especial a la dieta "de feria". I es que el menjar juga un paper molt important dins la Fira d'Abril. La fira no seria el mateix sense les "fritures" tan típiques com els xocos, els calamars, les "frituras variadas", la beguda oficial : el rebujito, patates de pobre, els dolços, els clàssics i "saludables" xurros (de tots colors, sabors i formes), la carn a la brassa, patates de pobre i inclús els tan "nostrats" kebabs & falafels. Menjar que posa a proba de bomba els gustos dels pal·ladars més exigents...i de l'estòmac.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada