dimarts, 3 de novembre de 2009

Oktoberfest 2009. Calella 3a Setmana.

Tres setmanes passen ràpid. Al principi costa, però quan agafes el ritme i el teu cap aprèn a deixar les cançons a fora de casa i no se't van reproduïnt aleatoriament mentres intentes dormir, ja ho tens superat.
La tercera setmana va ser més animada que la segona. Moltes bandes conegudes, molt bon rotllo, bona música, molta calitat musical i fins i tot una petició de matrimoni en hora punta per part d'uns treballadors.
El temps ha acompanyat molt en aquestes tres setmanes i s'ha notat amb l'afluència de públic que ha estat més que bona durant totes les setmanes.

En fi, un altre any més i ja en van 6!
Com dic cada any... faré el 7è??

Ja es veurà, però espero estar-hi!

Saluten!!!


A la esquerra el que podriem dir la meva foto oficial de l'Oktoberfest 2009 i a la dreta, un músic una mica aborrit mentres la seva banda tocaba.


La gent de festa, un balla tipic i un rider que em van passar. Seria metge qui me'l va fer??
Com cada any, el tipic berenar pels avis amb el fi de Festa de Cante del senyor Antonio. I desprès que per l'escenari passin més de 200 persones, el lio de cables sol ser força considerable.

Moments festius mentre la banda del meu colega Dida està tocant.

Un grup serbi.


Vista de la tarda a Calella i un grup que va portar el seu tècnic. (RELAX!!!)

La gent es va apoderar de la zona on tenia el control per poder ballar a gust. I una foto amb la Eva (ORG), en Jordi (runner) i jo.
Una nit a l'Oktober.

Un colega alemany! I el backliner del grup serbi.

Un show al més pur estil fi de curs de 2n d'ESO realitzat per homes d'una mitja de 40 anys, i el seu propi tècnic de disparar C.D's!

Una bona banda. Un grup que deuria tenir calor.

Entrada a la Carpa i la Lina Morgan alemanya.

Bandes i bandes

El públic. I aviam quan es decidiran a portar els bombos foradats!!!

Més públic que cada nit va omplir la carpa i més bandes.
Sempre m'han fet gràcia els que aguanten les banderes. El set de percussió d'un grup ( i ull!! que toquen sense partitura!!)Amb el colega Dida, un amic seu i jo. Aquest home tan gran és el responsable d'una bona banda.

Amb en Piter (els que em van dur al catamarà) i més públic.

En Marc -LA BECARIA-

Aquest any com a principal novetat, ha estat que m'he buscat una becaria (bé, va ser ell que es va oferir). En Marc, que va venir alguns dies a ajudar-me. Va fer de tot el pobre! Desde tirar cables, microfonejar, va fer alguna que altra banda (sobretot els acordeons, eh!!), anaba buscar el menjar, el beure i fins i tot va plegar cadires, fer fotos, videos... i sobretot aguantar les meves emprenyades amb les bandes quan s'apartaven els micros o simplement els que tenien interruptor, l'apagaven!
Ha estat puntual cada dia i no s'ha queixat massa.
Ara bé, també s'ha de dir que no li ha faltat de res. L'any que ve pots tornar a venir Marc, va!! Això si, hauràs d'apendre una mica d'alemany! O almenys fer-ho veure.
I aquí hi ha el petit homenatge com a mostra d'agraïment a la seva tasca feta!! ;-)
Merci Marc!!!!


A punt per començar la jornada

A la taula, i a l'esceanri

En un moment de relax, i fent una banda! (o ho feies veure??)

Recollint cables! I sota la atenta supervisó del Chief!


jajajajaja! ;-)

VISITES DE CORTESIA

Les visites tenen un lloc molt important a l'Oktoberfest. Sempre cau una foto i alguna que altra birra també sel's hi ofereix. I es que les visites que la gent em fa, la veritat es que són d'agraïr!!!


Familia Sanjuan i Buch al complert. I en Marti (que repeteix) en Jordi, i l'Anna (que també va repetir)


L'Alex (company de bolos) amb una camiseta ideal per a la ocasió, acompanyat de la seva parella Maria. I amb l'Adri i en Marc.


BONUS TRACK

Al igual que l'any passat, em van portar d'excursio amb un catamarà per la costa brava amb unes bandes de l'Oktoberfest. Bon clima, bon menjar, bon veure un banyet a una cala a la voreta de Tossa, i cap a casa.
Un matí diferent, on ens va servir a tots una mica per desconnectar.
MATERIAL AUDIVISUAL1 comentari:

la becaria ha dit...

homeee!
va esta de pm!
el k vam riure!
l'any k v si vinc...ens em de deixar "bigoti" hahahaha
merci x l'homenatge!

atentament, la becaria tecnic d'acordeons!