dijous, 29 d’octubre del 2009

Oktoberfest 2009. Calella. 2a Setmana

La 2a setmana va ser una mica més relaxada que la primera. Van actuar menys bandes, i això significaba menys canvis d'escenari, però és va treballar més o meys igual que la 1a.
La carpa es va tornar a omplir cada nit per gaudir d'uns balls tipics a 1a hora del vespre i continuar escoltant bandes alemanes, del tirol, noruegues etc, tot degustant una bona cervessa d'importació i menjant plats típics d'alemanya (sense oblidar entrepans tan nostrats com el llom amb formatge i ceba amb unes bones braves i/o calamars a la romana)

El diumenge es va caracteritzar pel gran caos en que estaba inmersa Calella. La Challenge va fer tallar els accesos al poble i els carrers. I es que just davant de la Carpa era la Meta de la cursa.
A part d'això poca cosa més. Una setmaneta força tranquila.

El dia de la ignauguració, la carpa estaba al 100% plena.

EL dissabte tenia un aaltre bolo i en Jordi em va fer una subtitució. Així es va trobar la taula. Que no es digui que no sóc educat. I un detall de les partitures.

La carpa en una nit qüalsevol i la Petra en un canvi d'escenari. Jo amb els micros i ella amb les cadires.

Uns acordionistes la mar de simpàtics i uns balls tipics.


Un detall que van tenir una banda d'alemanya que en un moment del seu show es van atabiar amb barretines i van tocar els Segadors.(video al final). I un grup desprès de la seva actuació que va decidir quedar-se allà a...mm....beure una miqueta.

La imatge promocional per l'any vinent (amb el pothoshop treuré l'home) i un petit homenatge al "Timbaler del Bruc" a la alemana.


Moment de reunió entre En Marc -becaria-, Petra i en Jordi (runner)

Moments varis de festa i alegria col.lectiva.

Imatge frontal de l'escenari i un grup de gent desafiant als de seguretat pujats a dalt dels bancs.

Una bona banda en acció. La banda del Dream Team!!


VISITES DE CORTESIA

L'Anna, Alba i Neus
En Marti, Laia
i la Neus

En Peixus i l'Enric i l'hora de descans del Marc-

BONUS TRACK!!! -Red Bull race- Barcelona-
No tot és feina. Els que em coneixeu sabeu de la meva afició per la aeronàutica i aprofitant que feia un bon dia vaig anar a Barcelona a veure La Red Bull Air Race. Tot un festival. Si senyor.
Això si, a la tarda. cap a Calella!







MATERIAL AUDIOVISUAL




2 comentaris:

albertkurti ha dit...

La conclusió seria: després de veure't la birra gegant li deixes l'hola a la taula i et poses a fer-te fotos amb noies i més noies i és clar, els pàjarus aquests que actuen et fan més gràcia que mai i vinga tirar-los fotos i fotos mentres m'imagino els comentaris amb els teus colegues de curro, fent més birres, és clar!!! Així m'agrada nano!!!!

Albert ha dit...

jajajaja !!! Exacte Kurti!!! Una abraçada!!!