dilluns, 10 d’agost de 2009

Barca de Mitjana. 12/07/2008. Premià de Mar

Sense haber dormit res, i amb només una dutxa a sobre per treuren's la son de les orelles i una mica el cansament vam anar a fer l'últim acte de les Festes de Premià. Les habaneres.
Una de les motivacions principals del dia es que sempre fem una paella, amb el seu vinet corresponent i amb una mica de pica pica.
Desprès ja ve la feina, i tota la pringada de tornar a treballar a la platja.


En MIcky, l'Alex , en Jordi i jo gaudint d'un dia de paella a la vora de la plata.
L'escenari, situat al cantó don es tiraven els focs artificials va fer que poguéssim seguir una mica el muntatge de la polvora.


Els caps pensants que et munten un escenari al mig de la sorra. I el material?? Apa, tornem molts anys enrere i farem com els egipicis. vaya tela...


Sort que amb una trucada i un viatge de furgoneta vam montar una pasarel.la com deu mana, feta servir també pel públic que va anar amb cadira de rodes. vamos, que no van pensar amb ningu. van plantar l'escenari allà i ja està. I l'altra foto, els primers espectadors. EL públin incondicioan que va arribar unes 4 hores abans del bolo. Entrepa en ma, cervessa fresca i a mirar com treballavem.Proves de so, mentre en MIcky enfoca.


L'Alex que s'anima a cantar la Bella Lola ! jeje i En Jordi i jo durant les proves.


El bolo ja està en marxa. I un petit homenatge als de llums que s'han portat molt bé!!!


El nuvols que venien per darrera feien pensar el pitjor. I el públic entregat amb la Bella Lola.Durant els focs artificials. SEmbla que estigem a l'infer!!! I en Micy i l'Alex aprofitant per fer fotos dels focs.

Teniem els focs al cantó. Sorts dels taps....

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona la foto de l'infern!!!!!!!!!!!!!!!