dimarts, 25 de setembre de 2007

Trompetes Fira de Calella. 18 i 19/09/97

El setembre és mes de Festivals i Trompetes.
1r les Trompetes, una feina que quan esn diuen que s'han de f er tots bufem; Pujar escales, baixar-les, enfilats pels arbres, apurant l'últim esglaó de la escala, les branques que molesten, la pols dels arbres, les branquetes que sen's possen entre els cabells...però que en el fons ens agrada fer.
I durant dos dies em estat fent la instal-lació de més de 70 Trompetes per a la Megafonia de la Fira de Calella. Armats amb brides, cinta aïllant, talla caps i escales, amunt i avall del passeig de mar.
Tot ha anat correctament, exceptuant que a algun firarire els hi deuria molestar el so i va tenir la paciència d'agafar una escala i desconnectar-les. Tallant, per tant, tot tipus de so a les seguents. (al estar connectades en paral.lel)
Gràcies!!! :-D

Les trompoetes a punt per ser penjades.Una vista de part del passeig de Mar de Calella i en Jero i Manu agafant forces abans de començar la "dura" jornada.En Manu, enfilat a dalt d'un arbre.


És una pu*** quan estàs a dalt hi has penjat les trompetes, que se't caiguin totes les brides.... I fent d'espia desde un arbre al Dani i al Jero.

La part de la esquerra del Passeig, i en un moment del dinar a "Can Gil"