dimarts, 14 d’agost de 2007

Los Toreros Muertos + Salida Nula. 11/08/07

Quan em truquen i em diuen que tinc un bolo per la provincia de Lleida ja tremolo. I es que els bolos per les terres de ponent solen ser mooolt llargs.
I aquest dissabte no en va ser l’excepció.
Vam marxar el dissabte a les 7 del mati i no tornàvem fins el diumenge a les 3 de la tarda.
Vam anar a fer Los Toreros Muertos i Salida Nula, al camp de Futbol de Torregrossa.
Un escenari inmens. Nosaltres al cantó esquerra de l’escenari amb el nostre equip i la Tribu del Sant Arisa a l’altre cantó.

Un sol de justicia durant tot el mati, i la tarda va ser durilla. Possar-se a acabar el muntatge a les 16:00 és de bojos, però a veagdes no hi ha més remei.
Les proves de so de Salida Nula van ser un visto i no visto, en canvi la de los Toreros Muertos, van durar una miqueta més de lo normal…ja se sap. Tants anys sense fer bolos…desorienten molt.
Un bon sopar amb embotit, butifarra patates i amanida per agafar forçes, i cap al camp de fútbol.
Los Toreros Muertos van fer un repàs dels seux èxits. Mi agüita amarilla, Los Toreros Muertos, Javier…i amb una tanda de 2 bisos van satisfer a un públic que es sabia totes les cançons de dalt a baix. Almenas a les primeres files.
Van acabar los Toreros. Una hora i mitja de la Tribu del Santi Arisa, on vam tenir temps de cambiar l’escenari per Salida Nula, comprovar linies i penjar la amaca sota l’escenari per fer un cop de cap. Els madrlilenys començaven a les 5:15 del mati una mica mosques….
Van fer un bon bolo, amb no massa gent i ja es va fer de dia.
EL desmuntatge va ser rapidet tot i la cantitat de material que teniem. En 3 hores i mitja aproximadament, tot estaba cargat al camió, amb l’ajuda dels rusos de carga i descarga.
Una dutxa, un bon esmorzar i cap a descarregar.


VARIES FASES DEL MUNTATGE

Unes olives XXL per abans de dinar


Jo mateix i en Yako enfilats al support per possar els cantileversVista de la P.A i del repertori de los Toreros enganxat al terra de l'escenariLos Toreos Muertos


Salida Nula a l'esquerra i foto de quan es va acabar el concert....ja de dia
1 comentari:

Albert Serrano García, ha dit...

los Toreros encara toquen???? joder, flipo tiu!

ànims