dimarts, 16 de juliol del 2013

Barraques a Sant Cugat. Del 25 al 27/06/2013. Sant Cugat.


L´últim cap de setmana de juny, vaig anar amb els companys de Rock'n'classics a Sant Cugat, que estaven de festa major hi anàvem a fer les barraques.
Un munt de grups en 3 dies.
A mi em va tocar fer monitors, el Marc estava a P.A, l'Oriol de microfonista i el Ricard a les llums. 
L'escenari no és que fos gaire gran, de fet estàvem més que apretats, que la majoria dels grups fossin de com a mínim 5 membres, que tinguéssim  6 tarimes, més el control de monis, i el backline de cada grup, estàvem més que apretats.
Dijous vam fer el montatge del sistema de PA (3 Turbosound per costat i 6 subs) amb la M7Cl, a monitors tenia cunyes L-acoustics i Ls9.
Va ser la nit de la rumba, amb Micu, Ai Marai i 9son. Rumba catalana per part de 3 bandes joves que  anés a dormir amb el efecte ventilador ( el típic xikipum xikipum xikipum) de la guitarra.

Divendres era la nit del mestissatge i música electrònica amb els grups: Extra-t rastas, La bundu band, Aspencat i la Senyora Tomasa. 

Dissabte va tocar la nit de grup local. Fins a 5 grups van pasar per l'escenari; Magalí, Origenes, Perwherter's Original, The Cofick's Rovers i The risas. Un dia força variat en quant a estils musicals.
A PA algun que altre tècnic de banda es va deixar caure, però a monitors, com ja és habitual, vaig tornar a fer un "pleno al 15".
Aquí unes fotos d'aquests dies!