dilluns, 28 d’abril del 2014

Vetllada Cultural. El Papiol. 24-25/04/2014


La Vetllada Cultural del Papiol, s'està convertint com el Barça-Madrid. És a dir, en tot un clàssic.
Cada any, des de fa tres, amb el Ricard agafem 12 focos i un parell de torres, altaveus per fer un perimetral, un Frontfill i monitoratge per l'escenari, un parell de micros, una tauleta i cap al Paipol.
És un bolo de tradicions. Cada any arribem i l'escenari no està montat. Cada any explico la mateixa anècdota d'un cop que tornant de bolo del Papiol...(ho deixarem aquí). Cada any el mateix funcionament i horaris...
Aquest cop però, he canviat el tipus de PA. Si anteriorment el perimetral ho feia amb les fantàstiques 108 , de L-acoustics, aquest any s'ha fet amb altaveus Turbosund. Bé, cap problema. Lúnic problema és el de sempre. Rebots i rebots i més rebots. Però bé, tothom ja ho sap.
El primer dia és el montatge i assajos, i el segon, doncs més assajos, tirar el bolo, recollir i a mitja tarda cap a casa. Treballar en horari escolar, té aquestes ventatges. (l'incovenient és matinar i tragar-te les tan famoses retencions de la Ronda de Dalt en hora punta).








 BONUS TRACK. -El restaurant de cada any-

El 1r any que vam anar a fer aquest bolo el vam descobrir. Un restaurant just a sota del pavelló on es fa l'acte. Aquesta vegada, al matí quan vam anar-hi a fer un cafè (i verificar que estigués obert), vàrem veure que ha canviat d'amos, i la nostra pregunta era si continuaria tingent l'alta calitat de sempre i important, el bon preu.
La resposta és SI. aquí s'hi menja molt, però que molt bé i a un fatàstic preu. Plats cuidats, amb productes de proximitat, fantàsticament bons i a preú de menú. 11 € tres plats, postres i cafè. Que bé s'hi menja a El Papiol.