dimarts, 22 d’abril del 2014

Guateque de Primavera. Palafolls. 20/04/2014

Dissabte va tocar treballar prop de casa. A Palafolls, que estaven de Festa Major de Primavera. I amb l’Alex va manar a fer el concert. El “Guateque de Primavera”, un concert que organitazven en Raúl i en Joaquim de Bang! Cultura amb tres grups; els Bullitt, Falsiots Ninja i Radical Animal Beat.
Amb la furgoneta cargada fins a dalt (de fet vam fer fotos mentres descarregàvem per fer-ho igual quan fos l’hora de carregar), vam arribar a Palafolls per fer el montatge de so i llums. Un equip petit però resulton. Molt resuton. Per fi vaig poder fer servir les caixes T10 de d&b amb els V subs per fer un concert de rock. 4 tops per costat (que van ser més que suficients per cobrir perfectament fins a 5/6 metres per darrera del F.O.H), 2 V subs per costat, monitors Max 15, Taula soundcraft SI expression i microfonia variada. De llums anàvem amb PAR 64, 6 parl leds, un parell de cegadores, màquina de fum i tot portat per la Avolites.

Abans de dinar ja teniem l’equip montat i sonant. Per tant, després  ens tocaria ajustar el sistema, microfonia I enfocar.


 Les proves les van començar els Falsiots Ninja. Una bona aposta musical que combina varis estils, des del rock, el reagge, soul… amb músics provinents de Mine! Muyayo Rif, Very pomelo… Vam provar-los amb una horeta i poc més, i vam fer el canvi de patch pel següent grup a provar.
Els Radical Animal Beat, que per cert, duient en Raimon de tècnic de PA (amb qui no coincidia des de feia anys, quan vam anar a Ginebra) van ser els segons a provar. Un grup que porta samplers, sintes, veus processades, una batería i baix. Força techno tot plegat, però fet amb un gran gust i molta força.
I per últim, els Bullitt, que van fer tard a l’horari que els hi marcaven, i després d’esperar-los com una hora, vam optar per anar a sopar, I si de cas ja fariem un check-line abans del seu bolo. I així vam fer.



Els primers en arrencar el bolo  van ser els Bullitt, que van fer un bolo força rockero i enèrgic.

Els 2ns van ser els Falsiots Ninja, que em van sorpendre molt gratament pel bon bolo que van fer. Un grup que et permet jugar molt amb els FX.  Aquí la pluja ja va començar a fer acte de presencia, tot i que no lo suficient com per parar el concert.
Els últims van ser els Radical Aniam Beat, que van fer un bolo la mar de contundent i van cloure el festival.
Un festival que llastimosament no va tenir gaire assistència de públic, tot i la gran qualitat de les tres bandes que van actuari el bon saber fer dels organitzadors.

Organitzativament doncs ens vam sentir com a casa. Els companys de Bang! Cultura van estar a l’alçada de les circumstàncies i ens van tractar la mar de bé. Ànims companys i segiu apostant per la bona música.






El desmontatge van ser figues d’un altre paner, doncs ens va tocar desmontar sota la pluja emprenyadora.
Ja dia dia, ja era a casa.