diumenge, 3 de març del 2013

Roger Mas. Can Massalleras. Sant Boi. 01/03/2013


Divendres, amb l'Alex, vam anar cap a Can Massalleras a fer el montatge pel concerts del Roger Mas, dintre del festival Barnasants.
 Vam utilitzar la PA de la sala; caixes Q7 i Q10, més Subs b2, i tota la part de llums. Nosaltres vam afegir-hi la taula, la SD9, microfonia i poca cosa més.
Els bolos que havia fet amb Roger Mas, havien estat amb el premiat i recomanat espectacle amb la Cobla Sant Jordi, i fent monitors. Aquest cop venia amb format duet (que al final va ser ell sol), i fent l'assistència de PA al Ramon Sendra. (gran bolo i molt bon so!!).





La grada plegable.


A vegades quan vas a currar, et trobes autèntiques reliquies a les sales...



A l'hora de les proves, estava tot montat i comprovat, i va ser arribar, montar el back-line, i començar a provar. L'única cosa, és que a Can Massalera, despleguen les grades, s'ha de montar el control de FOH a dalt de tot, on realment no tens percebció d'aguts, i el que estàs escoltant, poc te a veure amb el que estàs mesclant. En Ramon, ho explica clarament al seu bloc.
Tot a punt per començar.

Desprès de la prova, vam anar tots a sopar un entrepà en un curiós bar regentat per xinos (també molt curiosos), i cap al bolo.
Un bolo que em va agradar. Només coneixia les cançons del Roger Mas amb la cobla, i veure'l actuar en solitari i amb un format del tot intimista, em va sorpendre gratament.

Un cop acabat el bolo, a recollir-ho tot amb l'Alex, que per cert, bones llums, les seves, a descarregar, i cap a casa!!!
Un bon bolo de divendres.

Roger Mas. Piano, godin i Juanita (espanyola)

Sd9. FOH


2 comentaris:

Marcel Galan ha dit...

Curiós la posició dels monitors per en Roger Mas... Algún motiu en concret?

Albert ha dit...

Ei Marcel!! Els porta darrera perquè així el so dels monitors no va directes als micros. Ell porta un KMS 105, i en aquest bolo anava amb una espanyola amb un atm 4041. Es posen a darrera i ell fa de pantalla entre els micros i els monitors evitant problemes d'acoples i podent treballar a un volum acceptable!!
Aviam quan ens veiem Marcel!!!