dimecres, 16 de maig del 2012

Atempo Circ. 06/05/2012. Badalona

I si dissabte va tocar gegants, el diumenge a fer circ. A badalona també. Amb en Jaume i l'Alex a les llums i jo sol al so. És clar que la diferència de material entre llums i so era força considerable.
Vam anar montant amb la calma, però sense pausa.
Ens interessava tenir-ho tot o gairebé tot abans de dinar, ja que a la tarda aniriem una mica a toc de la companyia; que si aquest foco aquí, que si aquest filtre allà...

I així va ser, abans de dinar, tot comprovat, i pre-enfocat i amb proves de so fetes, amb un únic músic que: cantava, tocava la guitarra, l'harmònica, el txelo el sampler i programacions variades, i jo amb 4 Q7 i un parell de Subs de C7 vaig cubrir i de sobres l'espai. Va sonar realment bé.

Ben dinat una mica de relax a la gespa tot observant com uns núvols s'apropaven.
Els de llums van continuar enfocant i filtrant, ara si sota les indicacions del responsable de llums, i jo amb el so, tranquilitat total fins a la hora del bolo.
Un bolo que ens va deixar a tots amb la boca oberta (tècnics i públic).
Un desmontatge ràpid i uns adéus a aquesta companyia de circ tan bona.
Tot un bolo.


























Us adjunto un video. (com molts sabreu, en Murphy sol apareixer a cada bolo, i durant tota la gravació no va passar res de exepcional...) Però així us fareu una petita ideia del que va ser.