dijous, 25 d’agost del 2011

Festa Major Sant Joan d'Espí. 24, 25 i 26/06/2011

L'últim cap de setmana de juny (ara farà 2 mesos...) vaig estar treballant a la Festa Major de Sant Joan d'Espí, sonoritzant actes de tot tipus; mostra de dança tradicional, un monòleg, una trobada de xapes de cava, i un festival de dança contemporania.
Horaris més que correctes, amb un clima calurós, que gràcies als granissats de llimona, les clares i aigua fresqueta van passar la mar de bé.

El primer dia es va fer el muntatge de l'estructura i una càmara negra a l'escenari on es feien els espectacles de dança. Molt de ferro, moltes llums i pocs altaveus (però més que suficients).
Tot i la calor, el cel es va tapar, cosa que feia que alguns dels organitzadors patisin més del compte, però la pluja no va fer acte de presència en cap moment.
L'esbart de Sant Joan, va fer un repàs de dances típiques catalanes amb un fi de festa dedicat a la Patum de Berga.
La plaça plena on el públic va disfrutar de valent amb balls molt nostrats.












El segon dia, va tocar anar a una plaça a fer el monologuista Xavi Franquesa. Un bolo que ja estava montat de la nit anterior, i on només vam tenir que esperar a que els "autos de xoc infantils" plegessin per pujar l'estructura on estava penjada la P.A i les llums, possar un sol micro, un parell de monitors i a esperar.
Vam veure el correfoc, un bon sopar i a fer el bolo, que va durar una horeta ben bona.
Recollida de material, descarga al magatzem i cap a casa.






El diumenge al matí, poca cosa a comentar. Possar audio a la Troba de Xapes de Cava, amb un micro pels parlaments.
Bolo, on vaig llegir diari, veure els gegants, endinssar-me en el misteriós món de les xapes de cava i fer una partideat al D-PONG de les etapes d&B.









A la tarda va tocar disparar c.d's pel Festival de Dança clàssica, amb la plaça plena altra vegada plena de pares, mares, avis, avies, tiets, tietes dels ballarins.
desmontatge tranquilet, un gelat de xocolata i cap a casa.