dimecres, 11 de maig del 2011

Fira d'Abril. Del 28/04 al 08/05/2011. Parc del Forum

EL MUNTATGE

El dia abans de la obertura de la 40ª edició de la Fira d'Abril, es va fer el muntatge de l'escenari principal, a la "caseta" de la FECAC, punt neuràlgic de la Fira. A poc a poc vam anar montant, i a la tarda ens va caure una tormenta amb molta pluja, molt de vent i molts trons que feia moure tota la carpa d'una manera bastant exagerada.
Un cop acabada la tempesta, es va fer la reunió amb pica pica inclós per part dels organitzadors i membres de les entitats.
Ja comença la FIRA 2011.

Imatges del Montatge.

L'escenari poc a poc va agafant forma, i el "control room" que ens montem per tal d'escoltar que carai mesclem.




DIES DE FIRA

Passa un any i sembla que res hagi canviat. Grups de sevillanes, grups musicals, coros rocieros...
Ja sabem com va la Feria, ja són molts anys, i podriem dir que som gats vells. Continuem treballant amb una sola taula de so situada a un costat de l'escenari, i s'han d'anar fent viatgets al mig de la carpa per comprovar que no estem fent cap disbarat a la mescla.
La novetat? Que aquest any no es pot fumar enlloc. Es nota a l'ambient. Això si, no evites marxar a casa amb olor a la tan estimada "fritanga". Hi han coses que mai canviaran.



La Midas Siena que és la taula habitual per aquest Festival, i el cartell d'aquest any de la Fira.


La "caseta" de la FECAC a punt per obrir, i una imatge del "Real".

Concert amb Brisas i un grup de ball.


L'Anna que va venir a veure'm i es va animar a fer les llums, i vam acabar treballant en familia.

El grup "Las carlotas" que van omplir el recinte van dur tècnic de P.A, així que res a fer d'assistent i poca cosa més.

Una foto detall, i el "backstage" de la FECAC.

El diumenge el retrobament amb en Riera, i el grup de Balla Jarana que com cada any amenitzem al respectable amb els seus balls.

Un clàssic, Els coros rocieros.


Voces del Romero per clausurar la Fira, i en Riera subministrant aigua al personal amb la Marina tota concentrada amb les llumetes.



BONUS TRACK -gastronomia de fira-

Aquest any he pensat dedicar un apartat especial a la dieta "de feria". I es que el menjar juga un paper molt important dins la Fira d'Abril. La fira no seria el mateix sense les "fritures" tan típiques com els xocos, els calamars, les "frituras variadas", la beguda oficial : el rebujito, patates de pobre, els dolços, els clàssics i "saludables" xurros (de tots colors, sabors i formes), la carn a la brassa, patates de pobre i inclús els tan "nostrats" kebabs & falafels. Menjar que posa a proba de bomba els gustos dels pal·ladars més exigents...i de l'estòmac.