dimarts, 3 de novembre del 2009

Takikardia. Malgrat de Mar 10/10/09

Aquest bolo va venir com caigut del cel. Portant cap a 15 dies inmers a l'oktoberfest, escoltant trombons, saxos, clarinets, acordeons, balls regionals i amb olors a fregidures variades, poder fer un bolo amb els amics Takikardia, sonoritzar guitarres elèctriques i una bateria amb forat per poder possar correctament un micro, i a sobre a Malgrat, no té preu!!!

Feia temps que no feien cap bolo, i més temps encara que jo no hi podia anar. Hi habien ganes i va sortir un bon bolo. Tenien una hora justa. Molt poc pel repertori Takikardik, però bé.
Takikardia es va ajustar molt bé als horaris, cosa que hagués estat bé que tots els grups haguessin fet.

Ah! Per cert, els altres grups van ser els SkandalBand de Malgrat, que van obrir el concert, i els tercers van ser Hombre Topo, i per acabar la festa un D.J

Una bona festa organitzada per les JERC que van omplir la Plaça Rodona, amb una botifarrada popular per sopar i servei de barra a preus populars. Em consta que es van acabar les existències.

Res, que desprès del bolo Takikardik, comentar la jugada amb la banda (VAN SIGNAR EL SEU PRIMER C.D!! (jo també! jeje)) i desprès a continuar la festa en un pub de Malgrat de Mar. Un dia completet i molt divertit! Això si...l'endemà cap a l'Oktoberfest altre cop



En Marc i l'Edu que pausadament s'acosten cap a la plaça, mentres en david munta el control de F.O.H




Tot tapat per la minsa pluja que habia caigut. l'Edu i l'Enric fent propagana de la MAKETA TAKIKARDIA. Per 5 €!!

En Peixus al fins tocant la guitarra i prvant pedaleres, i l'Edu fotografiat mentres fotografiaba al marc i l'Enric.

Durant les eternes proves de Hombre Topo van haber-hi moments per veure una mica d'aigua del carmen del Titus (te vermell amb mel), i tocar els platerets.

Quan els Topo estaven a punt d'acabar les proves, el cel es va començar a tapar. En Peixus observant cap on bufa el vent. No tenia bona pinta, no...


Proves de Takikardia (ja de nit ) i sense pluja. En Marc i l'Edu als "camerinos" improvitzats dintre del camión del material.

Takikardia on Stage!!! I jo durant el bolo.