dimecres, 21 de maig del 2014

FiM. Vila-seca. 16 i 17/05/20144

El passat cap de semana vaig tornar a anar a treballar al FiM de Vila-seca. Un festival adreçat a gurps emergents per donar-se a conèixer.
Hi han varis espais repartits per la ciutat. El primer cop que vaig anar-hi, ara farà dos anys vaig estar a l’escenari Hort. Aquest copem va tocar anar a fer monitors a l’escenari principal.
Cada dia vam tenir tres grups, exceptuat el dissabte que per rematar la jornada, hi van posar un D.J.
Divendres va ser el montatge,  i el primer dia de concerts. A l’escenari va sonar principlament rumba amb els Ai Marai i Calvari, i un toc de reggae amb els A-4 Reggae Orchestra.
Molta guitarra espanyola, molta percussió, efecte ventilador non-stop i una mica de pollastre a l’escenari, i algún canvi d’última hora. Però res, tot va sortir força bé malgrat la matinada que vam fer.


Els Ai Marai vist desde Monis.

I aquí des de F.O.H

A-4 Reagge Orchestra

Un homenatge que ens vam fer el dissabte per dinar.


Dissabte la cosa va canviar musicalment. Per l’escenari del Parc de La Formiga, van pasar grups diversos. Una miqueta de rumba (no fos cas que la nostra ment oblidés el txiquipum txiquipum) per part del la “Banda del Panda”, una banda brutal de música cubana “Yonder de Jesús & Banda Ashé”, i els “Canteca de Macao”, que eren el plat fort de la nit.
Mentres el “D.J OGT & D.J Panko” feien la seva sessió de música, a dalt de l’escenari anàvem treballant per avançar feina del desmontatge ventilant-nos tota la microfonia, cablejat i monitoratge. Al acabar el D.J poca cosa de so quedaba per recollir.
En fi, un fart d’hores de treballar, però a gust, la veritat.

Desprès cap a descarregar tot el material, (jo només vaig poder descarregar un camión) i cap a Sant Joan Despí a fer un altre bolo.

P.S--> Merci Oriol per les fotos des de F.O.H

Unes pailes...

....uns bongos...

Yonder de Jesús & Banda Ashé 
Control de monis.

Esperant pel bolo dels Canteca de macao

Bolo dels Canteca de Macao

Com veieu, a P.A anaven ben servits...