dimecres, 22 d’agost del 2007

The Locos + Fundación No hay Manera. Passanant. 18/08/07

Gairebé sense dormir massa, i després d'unes dues hores de viatge entre Albinyana i Passanant vam arribar a l'hora prevista segons el full de ruta. On només al arribar ens vam trobar amb un escenari força petit. Això si, amb un toldo per si plou.

No hi ha la gent per descarregar el material. Així que mirem on podem anar a dinar i sense dir massa res, anem a Tàrrega a dinar. A les 17:00 tindrem les persones per descarregar el camió.
Nosaltres a les 17:00 ja hi som, però el personal no arriva fins a les 18:00.
Batim rècord de montatge. Amb 2 hores tot muntat. Però no podem provar massa res, perquè a l'escenari hi ha un conjunt de ball que just acaba de començar el bolo.
Matem l'estona com podem, uns buscant cobertura al movil per xerrar una estona amb qui sigui, fer alguna becaina o anar al bar a fer un cafè.
Les proves de so comencen a les 22:00 super puntuals. El grup, The Locos, fomat per alguns components de l'antic grup de Ska de combat Ska-P.
Un sopar de germanor entre tècnics, xofers i músics i cap a currar.
Un concert molt enèrgic, on van tocar algun tema clàssic d'Ska-p. Amb efectes de confeti, estatues inflables i algunes disfresses del cantant.
El segon grup i últim de la nit, Fundación No hay manera; un grup de versions que va fer ballar a la gent ja força borratxilla.
Un grup que va venir sense probar so i que en els 2 primers temes van fer anar una mica de cul al tècnic de monitors....xD
Un cop acabat el concert, i amb l'ajuda de 6 persones per desmontar i carregar el camió, vam tornar a batre records de desmontatge. En 2 hores vam tancar el camió. I corrents cap a Gràcia....

Unes imatges i un video del concert.
No hi ha fotos del montatge...doncs al anar amb 6 hores de retràs...un no està per tirar masses fotos....


Sentats a l'escenari a l'espera de que vingui algú. I les sardanes que ens van amenitzar o agobiar (segons com es miri) l'espera


L'Oriol i jo en ple dinar.



The Locos in action





Jo mateix en ple bolo.




La Fundación No hay manera...que van tocar gairebé fisn que va sortir el sol.







1 comentari:

Anònim ha dit...

Que! Com et va anar per gràcia??? xD