dilluns, 31 de març del 2014

Mostra de Grups. Llorenç del Penedès. 29/03/2014

Ja anava sent hora que em tornés a activar amb el bloc. I no hi ha millor manera que tornar-ho a fer amb un bolo dels de categoria (com es diu en aquest mundillo) marrón. Dels de 24 hores. Dels que veus sortir el sol.

Un bolo amb els companys de Rock & Clàssics. Era la mostra de músics del baix Penedés amb la xifra de 14 grups. Un escenari dividit amb dos parts i 7 grups per escenari.  Un control de F.O.H amb l'Oriol  a la PA (que sel's va menjar tots), doble control de Monitors (en Jose i jo mateix), i a les Llums el Biel i el Josep que s'ho van anar tornant.
Aquest bolo ja el vam fer l'any passat, però a Calafell. i aquest any el plantejament va ser el mateix. L'únic handicap va ser que el bolo es feia en un 2n pis de la "Crumpativa" de Llorenç del Penedés. 
L´únic accés que teniem era un montacargues més aviat dels petits, dels lents i  l'aire lliure per anar baixant tot el material. Cosa que va fer que marxèssim molt més tard del que ens hagués agradat i amb un plugim emprenyador.
El montacargues
 El montatge va ser força ràpid (ja que el material ja estava allà des del dia abans) i vam poder anar a dinar amb tots els dos sistemes de monitors i linies txequejades i la PA  a punt per volar.
Les proves de so van començar més tard del previst, i tot i que només ho feien el primer grup de cada escenari, la cosa  sen's va endarrerir i al acabar la meva prova, al cap de 5 minuts va arrencar el bolo.
Esperant els grups per provar

Vista general de l'espai

Control de Monis del que disposava

Llorenç de Mordor
 I com si d'un partit de tenis es tractés comença el concert. Ara un escenari, a l'altre i així fins a catorze vegades. Els grups, exceptuant un parell o tres eren formacions bàsiques, i mentres a un escenari el grup X tocava, a l'altre es feia un mini check line i a córrer. Un tema per ajustar, i a tocar. Tot i que en aquests bolos la premisa bàsica sol ser monitors a tota castanya de veus i mescles bastant per igual Com un local d'assig I deixant de banda un grup que portava IEM (monitors d'orella), tot va ser força tranquil.
La corrent ens va saltar tres vegades fins que vam veure que teniem un cable connectat de color blanc (com no, d'una nevera de la barra). Va ser treure'l i ja no va tornar a passar gaire res a destacar. grups, grups i més grups.
Bolo
 Llastimosament i com podeu veue en aquestes fotos fetes pe l'Ori des de FOH, l'assistència va ser força pobre, tot i que els grups van optar per posar-hi bona cara i aprofitar l'ocasió per poder tocar en un bolo amb bones condicions tècniques.
El sopar el vam fer darrera la taula (de so) mentres anàvem treballant. I un cop acabat el bolo, a recollir-ho tot, i anar fent viatges amb el monta cargues. Un xic lent tot plegat, però què vols fer-hi. Posar-hi bon humor.
Esperem que el concert de l'any vinent sigui en una sala/pavelló a peu de carrer. I a ser possible, sense neveres endollades al cuadre general.
Bolo

Bolo

Sopar de sibarites

dimecres, 26 de març del 2014

PROPERA (re)-OBERTURA AL BLOC!!

En breu torno a la carga amb el blog. Després d'uns mesos de parada, hi torno.
Nous bolos, noves fotos, noves aventurilles...
Fins aviat!!

Salut i bolos!!!!

Albert