dimecres, 24 de juliol del 2013

Concerts al Mar. Castelldefels. 12 i 13/07/2013

El 12 i 13 cap a Castelldefels a treballar als concerts al Mar. Divendres 3 grups ben variats cada un d'ells, i dissabte els Hermanos Malaquía.
2 dies de molta molta, moltíssima calor que vam passar com vam poder, i tot i això no va fer que la feina sortís malament.
Lo bo d'estar 2 dies, o 3 o 4 al mateix lloc, és que només muntes l'equip una vegada i el desmontes el dia que marxes. Per tant, divendres quan vam acabar l'última banda, va tocar tapar-ho tot, recoliir els micros i anar a dormir.  I ja està bé, perquè entre el muntatge, les 3 proves de so, els tres bolos amb els canvis incluits i la calor, estàvem força esgotats.

L'endemà, el dissabte la cosa estava més tranquila, tot i que teniem ampliació de PA, la taula de monitors (el divendres els vaig fer desde FOH), més amplificació...
Un cop ho vam montar tot i comprovar-ho, vam esperar que acabéssin una festa al costat del nostre espai per poder fer les proves.
El soundcheck el vam fer amb una horeta ben bona, i després una mica de sopar...(que al final ens ho va tenir que menjar durant el bolo...)
Els hermanos Malaquias, doncs bona gent, bona música i rock'n'roll!!!
Un cop acabat el bolo, doncs aquest cop si que va tocar recollir-ho tot i ja de dia tornava cap a casa!
Un cap de setmana més a la saca!